Hirdetés

Nem ködösítenek tovább: megérkezett a The Mist első előzetese és plakátja

|

Stephen King idén letarolja a könyvpiac mellett a mozikat és a tévéképernyőket is.

Hirdetés

Az ikonikus horrorszerző művei mindig is kedvelt alapanyagnak számítottak akár sorozatról, akár filmről volt szó. Az elkövetkező pár hónapban azonban minden korábbinál koncentráltabb mennyiségben kapjuk majd a King-feldolgozásokat. Érkezik Az, jön a The Mist, és hamarosan Mr. Mercedes is A Setét Torony felé kormányozza az autót.

Hirdetés

2007-ben mutatták be A köd című filmet, amelyet a magyar származású Frank Darabont rendezett. Darabontnak köszönhetjük a legjobb King-mozikat, a Halálsoront és A remény rabjait, és bár A köd nem lett kultikus darab, szépen illeszkedik a sorba. Hamarosan azonban sorozatként elevenedik meg a szemünk előtt a jól ismert misztikus történet.

Az amerikai Spike adóra június 22-én érkezik meg a The Mist első része többek között Morgan Spector (A Célszemély, Ügynöklista, Gengszterkorzó) és Alyssa Sutherland (Vikingek) főszereplésével. A történet szerint egyről a kettőre különös köd lep el egy kisvárost, majd olyan szörnyű és hátborzongató események történnek, amelyek teljesen megbolondítják az embereket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.