Hirdetés

Kate Winslet és Idris Elba a hegyek közt reked legújabb filmjükben

|

A The Mountain Between Us legfrissebb előzetese bemutatja, hogyan kerül főszereplőpárosunk a hófödte, kihalt hegycsúcsok közé.

Hirdetés

Hany Abu-Assad - aki Omar c. filmjéért Oscar jelölét is kapott - egy túlélőfilmet rendez, amiben nem kisebb nevek vállalták el a főszerepet, mint Idris Elba - akiről mostanában A setét torony szereplése miatt olvashatunk sokat, - és Kate Winslet.

Hirdetés

A történet szerint két idegen, egy sebész és egy újságíró minél előbb el akar jutni úticéljához, ezért kibérelnek együtt egy kis gépet, ami balszerencséjükre a hegyekben le is zuhan, és csak ők ketten maradnak életben. Magukra maradva a hidegben össze kell fogniuk, hogy túléljék azt, ami rájuk vár.

Titeket meggyőzött a The Mountain Between Us előzetese?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.