Hirdetés

The Outsider előzetes - Jared Leto szétcsap pár arcot Japánban

|

Hangulatos előzetessel jelentkezett a Netflix hamarosan debütáló filmje, amiben Jared Leto bizonyítja rátermettségét a Yakuzának.

Hirdetés

A Suicide Squad: Öngyilkos Osztag őrült bohóca és a Szárnyas fejvadász 2049 rosszfiúja után egy új főszerepben bukkant fel Jared Leto, a Netflix The Outsider c. filmjében, ami egy a második világháború utáni időszakba kalauzolja a nézőket.

Hirdetés

Főhősünk egy bebörtönzött amerikai katona, aki szabadlábra kerül, hála a cellatársának, aki nem mellesleg a Yakuza maffia szervezet tagja. Jared Letónak a börtönt maga mögött hagyva bizonyítania kell a Yakuzának rátermettségét, így mélyen alámerül az alvilági élet minden mocskába és kegyetlenségébe.

A The Outsider direktori székében a dán Martin Zandvliet ül, akinek nevéhez fűződik az Aknák földjén háborús dráma és a jó néhány fesztiváldíjat bezsebelő Tapsvihar. Jared Leto mellett felbukkan még a filmben Tadanobu Asano, Kippei Shiina, Shioli Kutsuna, Emile Hirsch, Raymond Nicholson, Rory Cochrane, Nao Omori és Min Tanaka.

A The Outsider jövő hónapban, március 9-én lesz megtekinthető a Netflix felületén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.