Hirdetés

A megtorlás mindenkihez elér a The Punisher 2. évadának előzetesében

|

Frank Castle hamarosan visszatér, hogy ott folytassa a megtorlást, ahol a legutóbb abbahagyta.

Hirdetés

A Netflixes Marvel sorozatok rajongóinak az elmúlt hónapok során nem sok okuk volt az örömre, hiszen a streaming szolgáltató szinte egymás után kaszálta el az összes marveles szériáját (beleértve az igencsak jól sikerült Daredevilt is), így a Jessica Jones és a The Punisher kedvelői lélegzetvisszafojtva várták, hogy vajon milyen sors vár a kedvenc szériáikra.

Hirdetés

Mivel a Jessica Jones harmadik évada már készül egy ideje,  így az alkoholista magánnyomozó hölgy egyelőre biztonságban érezheti magát, ahogy a The Punisher is, hiszen utóbbihoz a jövő héten érkezik meg a második szezon, amelyhez a Netflix egy vérgőzös előzetessel igyekszik megteremteni az alaphangulatot. A kedvcsináló tanúsága szerint az új évadban Frank továbbra is válogatott módszerekkel iktatja majd ki azokat, akik az útjába kerülnek, persze nem Marvel portékáról lenne szó, ha nem jutna idő két fejlövés között egy-egy jól irányzott poénnak is. 

A Marvel's The Punisher 2. évada január 18-tól válik elérhetővé a Netflixen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.