Hirdetés

The Recall trailer - Wesley Snipes idegenekre vadászik

|

Wesley Snipes-t valószínűleg még jó ideig nem látjuk majd a hazai mozik vásznain, mindazonáltal most bemutatkozott a The Recall című sci-fi első trailere, amelyben ő a főszereplő és a B-kategóriás filmek rajongói bizonyára kedvelni fogják.

Hirdetés

Nagy visszatérést jelentett Wesley Snipes, mindenki kedvenc Pengéje számára, mikor 2014-ben szerepelt A feláldozhatók 3-ban, majd a The Player című sorozatban is emlékezetes teljesítményt nyújtott. A színészt azonban még mindig elkerülik a zsíros szerepek, így szinte biztos, hogy következő két filmje, az Armed Response című thriller/horror és jelen hírünk tárgya, a The Recall névre keresztelt sci-fi thriller sem fog mozikba kerülni hazánkban. 

Hirdetés

Mindazonáltal ez nem jelenti azt, hogy nem kell foglalkoznunk vele. A Minds Eye Entertainment most bemutatta a The Recall legelső előzetesét, amelyben Snipes egy vadászt alakít, aki előre figyelmeztetett a Földet fenyegető idegen támadásra. Éppen ezért amikor néhány fiatal vakációjába belerondítanak a földönkívüliek, csak ő segíthet. A filmet az olasz koncepcióművész és rendező, Mauro Borelli álmodta meg, aki illusztrátorként olyan filmeken dolgozott, mint az Aljas nyolcas, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, A Karib-tenger kalózai: Holtak kinsce, a Hulk és A majmok bolygója. A tengerentúlon a nyáron várható, hazánkban maximum DVD-n. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.