Hirdetés

The Week Of - traileren Adam Sandler új vígjátéka

|

Folytatódik a Netflix és Adam Sandler együttműködése, ezúttal a The Week of című komédiában láthatjuk, ahogy a komikus országos cimborájával, Chris Rockkal poénkodik.

Hirdetés

Az Adam Sandler-Netflix paktum korábban olyan filmekkel örvendeztette meg a rajongókat, mint a The Ridiculous 6, a The Do Over és a Sandy Wexler, most pedig bemutatták a következő közös vígjáték trailerét, amelyet három alkotás még biztosan követni fog (de akár több is lehet).

Hirdetés

A The Week Of történetében a gyerekeik esküvőjét közösen tartó édesapákról (Sandler és Chris Rock) szól, de rajtuk kívül a megszokott brancsból csak Steve Buscemi részvételét jelentették be, így a szokásos haveri kör (Rob Schneider, David Spade, Kevin James) ezúttal vagy kiamradnak a buliból, vagy csak egy cameót kapnak. A vígjáték előzetese ugyan nem kecsegtet túl sok jóval, de aki szereti a Sandler-féle komédiákat, az biztosan ezen is jól fog szórakozni:

A The Week Of forgatókönyvét Sandler és Robert Smigel írták, utóbbi pedig ezzel a filmmel fog bemutatkozni rendezőként, korábban a Ne szórakozz Zohannal! és a Hotel Transylvania részek forgatókönyvét jegyezte. A premier április 27-én lesz a Netflixen. Mi a véleményetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.