Hirdetés

Thor találkozása az Őrzőkkel - Klipen a Bosszúállók: Végtelen háború

|

A galaxis útjai kifürkészhetetlenek.

Hirdetés

Már csak alig 1 hónap és itt a mozikban az év legjobban várt filmje, a Bosszúállók: Végtelen háború, ennél fogva érthető, hogy a Marvel gőzerőre kapcsol a marketing terén. Ki is jött a Kid's Choise Awardson az első filmrészlet, amelyiken Thor és a Galaxis Őrzői találkozását láthatjuk.

Hirdetés

Akinek érzékeny a lelke a legkisebb spoilerre is, az ugorja át ezt a videót (feltéve, ha még nem húzta ki a netet a bemutatóig), ugyanis nem túl derűs képet fest, hogy mi történhetett Thorral és a többiekkel, miután a Ragnarök stáblistás jelenetében felbukkant Thanos hajója. Szerencsére Űrlordék éppen arra tévedtek és ki is mentették a Villámok Urát... Istenét. Az megállapítható eme videó alapján, hogy James Gunn nélkül az Őrzők nem hazudtolják meg magukat, legalábbis Drax biztosan nem.

Érkezett még két kis TV Spot is, új képsorokkal. Az első a derűsebb, amelyikben Pókember Bosszúállóvá avatását láthatjuk.

A második viszont már az End of Vision elnevezés alapján is baljós, és ennek megfelelően drámai, ahogy azt a szomorúan előadott Bosszúállók-téma is igazolja.

A Végtelen háború április 27-től lesz látható a mozikban, 2019 május 3-án pedig érkezik az egyelőre cím nélküli folytatás.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.