Hirdetés

Tim Roth és Rebecca Hall macska-egér játékát mutatja be a Resurrection előzetese

|

Egy vérbeli pszichológiai thrillerre van kilátás nagyszerű alakításokkal.

Hirdetés

Rebecca Hallnak bejött az Éjszaka a házban, ugyanis hamarosan ismét egy thrillerben láthatjuk viszont. A Resurrectionben Tim Roth megjelenése teljesen felkavarja Hall karakterének mindennapi életét, és az első előzetes úgy tudja felkelteni az érdeklődésünket, hogy nem lövi le az összes fordulatot a cselekményből.

Hirdetés

A Resurrection Andrew Semans második nagyjátékfilmje, melyben a trailer egyik bevágott kritikusi idézete szerint Hall és Roth életük alakítását nyújtják. A színésznő maga is pályafutása egyik legnehezebb szerepeként írta le a Resurrectiont, úgyhogy talán tényleg nem túlzóak az előzetes pozitív visszajelzések. Az biztos, hogy a pszichothrillerek kedvelői számára igazi csemegének ígérkezik Semans filmje. A Resurrection július 29-én debütál a tengerentúli mozikban, majd augusztus 5-től már VOD formátumban is elérhető lesz, majd novembertől a Shudder kínálatában lesz elérhető.

Titeket berántott az előzetes hangulata?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.