Hirdetés

Tíz Super Bowl LV reklám, ami talán érdekelhet

|

A filmelőzetesek mellett érkeztek vicces vagy annak szánt reklámok is, jellemzően egy vagy több hollywoodi sztárral. Mutatjuk a legérdekesebbeket.

Hirdetés

Túl vagyunk a 2021-as NFL-szezon záróakkordján, ami a hagyományokhoz híven nem csak a mérkőzés miatt alakult emlékezetesen. Korábbi cikkünkben egy helyre gyűjtöttük a Super Bowl LV alatt leadott filmelőzeteseket, olyan címekkel a felhozatalban, mint a Falcon and the Winter Soldier, a Raya és az utolsó sárkány vagy éppen a Halálos iramban 9., az alábbiakban azonban láthattok egy másik összeállítást is, amely azoknak szól, akik kíváncsiak a különlegesebb reklámokra.

Hirdetés

A felhozatalban szerepel Michael B. Jordan, Mila Kunis, Matthew McConaughey és Timothée Chalamet is, akik ismert brandeket reklámoznak változó intenzitással, szóval tartsatok velük: 

Timothée Chalamet & Winona Ryder és a Cadillac

Michael B. Jordan és az Amazon

Matthew McConaughey és a Doritos

Dan Levy és az M&M's

Mila Kunis & Ashton Kutcher és a Cheetos

Will Ferrell és a General Motors

Mike Myers és az Uber Eats

John Travolta és a Miracle-Gro

Don Cheadle & Megan Fox és a Michelob Ultra

Jason Alexander és a Tide

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.