Hirdetés

A majmok bolygója: Háború előzetes

|

A majmok háborúba mennek... és jajj az emberiségnek!

Hirdetés

A 20th Century Fox újabb előzetest adott ki a kritikailag elismert, 2011-ben újraindított Majmok bolygója sorozatának harmadik epizódjához. A látottak alapján pedig messze intelligensebbnek néz ki az idei blockbuster felhozatalnál.

Hirdetés

Persze ezzel nem feltétlenül szeretnénk degradálni a többi mozit, vagy azokat, akik epedve várják az újabb szuperhősmozikat (köztük jómagunk is), csupán arról van szó, hogy Matt Reeves mozija előreláthatóan már most komoly kérdéseket fogalmaz meg a maga módján a háború természetéről és értelmetlenségéről, amelyben valakinek csak azért is felül kell kerekednie a másikon.

És az egyik ilyen fél - konkrétan az emberiség -  Woody Harrelson parancsnokában manifesztálódik, akivel csúnyán meg fog gyűlni a baja az Andy Serkis alakította Caesar-nak. Már eme felállásban van egy abszurd és elgondolkodtató csavar, hiszen valahol a majmoknak drukkolunk az emberi faj ellenében, ami egyben talán kritika is önmagunkról. Ezekkel a panelekkel Reeves már az előző moziban is remekül játszott, reméljük hogy az ott megkezdett utat ügyesen viszi tovább, mielőtt elmegy Batmant rendezni.

A majmok bolygója: háború július 14.-étől lesz látható, Serkis és Harrelson mellett pedig feltűnik Judy Greer és Steve Zahn is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.