Hirdetés

Traileren a videókazis horrorszéria legújabb része, a V/H/S/99

|

A retro antológia filmsorozat egyelőre nem hajlandó meghunyászkodni a technológiai fejlődés előtt.

Hirdetés

A V/H/S franchise első darabjai a jókor jó helyen tökéletes példáinak bizonyultak, hiszen a found footage és a retro trendeket meglovagolva érkeztek, hogy aztán a Viral alcímű harmadik résszel el is haljon évekre a széria. Tavaly váratlanul a V/H/S/94-gyel kapott új részt a franchise, hamarosan pedig az ötödik fejezet is debütálni fog, mely 1999-be fog visszakalauzolni minket.

Hirdetés

A Shudder streaming platformon október 20-án megjelenő új felvonás újfent a VHS és az általa szimbolizált korszak magasztalását célozza meg, de kérdéses, hogy a felemásra sikeredett 94 után van-e még szükség minderre. Mindenesetre néhány villanás erejéig ígéretes minifilmek sejlenek fel a nézők előtt, úgyhogy a horror rajongók mindenképp tehetnek egy próbát vele. A 99-ben új direktorok esnek át a V/H/S-es tűzkeresztségen: Johannes Roberts, Flying Lotus, Maggie Levin, Joseph és Vanessa Winter, valamint Tyler McIntyre rövidfilmjeit csodálhatjuk majd meg.

Nektek mi a kedvenc minifilmetek a V/H/S franchise-ból?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.