Hirdetés

Trailert kapott a dél-koreai John Wicknek ígérkező Spiritwalker

|

A Spiritwalker egy különleges csavarral operáló akciófilm lesz.

Hirdetés

Ezt még mi sem láttuk előre, de az év akciófilmje díjra a trailer alapján máris bejelentkezett Yoon Jae-keun Spiritwalker című filmje. A másfélperces ízelítőben nem jut idő a szusszanásra, hiszen már az első másodperctől kezdve halmozódik az akció, melyek ügyes megkoreografáltságáról Park Young-sik és Chung Seong-Ho felelnek, akik korábban a Squid Game-ben dolgoztak együtt.

Hirdetés

A történet szerint a Yoon Kye-sang által alakított főhős 12 óránként mindig egy új ember bőrében ébred, és kénytelen rossz arcok elől menekülni. Igen ám, de kiderül róla az is, hogy mesterien ért a közelharchoz, mely képességeit nem egyszer villantja meg a trailerben is.

A Spiritwalker a 2021-es New York-i Ázsiai Filmfesztiválon elnyerte a legjobb akciófilmért járó Daniel A. Craft-díjat, úgyhogy ez alapján megelőlegezhető a filmnek, hogy nem csak ebbe a másfél perces előzetesbe lett belesűrítve az izgalmak nagy része. A Spiritwalker április 12-től lesz elérhető video-on-demand formában, ami megkönnyíti majd a dolgunkat, hogy Magyarországról is megtekintsük a filmet.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.