Hirdetés

Trailert kapott a Michael J. Foxról szóló megható dokumentumfilm

|

A Vissza a jövőbe sztárjáról szóló alkotás az Apple TV+-on fog debütálni.

Hirdetés

Egyelőre még várnunk kell rá, hogy olvashassuk Michael J. Fox "Előre a jövőbe - Egy optimista gondolatai a múlandóságról" című könyvét, de nem csupán ebből a forrásból ismerhetjük meg a Vissza a jövőbe trilógia sztárjának életét és gondolatait, hanem abból a dokumentumfilmből is, amely az Apple TV+-ra készül.

A Still: A Michael J. Fox Movie az azóta visszavonult színész karrierje mellett a Parkinson-kór diagnózisát és az ezzel kapcsolatos orvosi kutatásokat is bemutatja, méghozzá az Oscar-díjas Davis Guggenheim (Supermanre várva: Az amerikai közoktatás hibái, Deadwood) rendezésében. 

Hirdetés

Michael J. Foxot olyan családi filmekben szerette meg a közönség a Vissza a jövőbe folytatások mellett, mint a Doc Hollywood, a Szenzációs recepciós és A pénz boldogít, valamint szinkronizált is sokat (Úton hazafelé, Stuart Little, Atlantisz: Az elveszett birodalom), azonban 1998-ban a színész nyilvánosságra hozta, hogy hét évvel korábban Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála. Ezt követően a gyógymód megtalálásának szószólója lett és 2000-ben megalapította a Michael J. Fox Alapítványt, hogy segítse a kutatásokat. Érdemei elismeréseként tiszteletbeli Oscar-díjat is kapott.

Az alábbi trailer őszintén és meghatóan mesél arról, hogy Fox miken ment keresztül az elmúlt három évtizedben, már csak ettől a két és fél perctől könnybe lábadt a szemünk. 

A Still: A Michael J. Fox Movie május 12-től lesz látható az Apple TV+-on. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.