Hirdetés

Trailert kapott az Oldboy rendezőjének új filmje, a Decision to Leave

|

Park Chan-wook művének középpontjában egy rejtélyes gyilkosság és egy felettébb furcsa szerelmi viszony áll.

Hirdetés

A leginkább az Oldboy író-rendezőjeként ismert Park Chan-wook rajongói az utóbbi pár esztendőben nem igazán voltak elkényeztetve. Elvégre a direktor a 2016-os A szobalány óta némiképp visszavett korábban szédítő tempójából, és inkább a rövidfilmekre fókuszált, valamint tető alá hozta a The Little Drummer Girl című minisorozatot.

Hirdetés

A népszerű koreai rendező azonban még az idén egy a Cannes-i Filmfesztiválon debütáló erotikus thrillerrel fogja megörvendeztetni a munkássága iránt érdeklődőket. A Decision To Leave az ígéretek szerint magán fogja hordozni a művész főbb stílusjegyeit, vagyis érzéki, sejtelmes és éjsötét atmoszférájú lesz. Ezt egyébiránt a trailer is megerősíti.

A sajátos hangulatú alkotás középpontjában egy gyilkosság áll. Park Hae-il (Jealousy Is My Middle Name) egy detektívet alakít, aki apránként belehabarodik a férjét egy hegytetőről gyaníthatóan lelökő Seo-rae-ba (Tang Wei, Ellenséges vágyak). Objektív nyomozásról így szó sem lehet, és ez alaposan kikezdi az eleve instabil lelkivilágú bűnüldöző pszichéjét - pláne, mert nem tudhatja, hogy mik is a nő valódi szándékai.

Nektek meghozta az előzetes a kedveteket a filmhez vagy inkább passzoltok?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.