Hirdetés

Trailert kapott Az utolsó rítus rendezőjének új filmje

|

A Dashcam című film egy földhöz ragadt történettel fogja ránk hozni a parát.

Hirdetés

A tavalyi év egyik kellemes meglepetése volt Az utolsó rítus, mely iszonyú gyorsan reflektált a COVID miatt karanténba kerülő világ helyzetére, és emellett egy kellemes borzongást is becsempészett az otthonainkba. Christian Nilsson új alkotására nem is kellett sokat várni, mivel a Dashcam címen érkező projekt már október 19-től megtekinthető lesz. Nézzétek meg alább az előzetest.

Hirdetés

Mint a videóból is kiderül, ezúttal egy gyilkossági ügy kerül a középpontba, mely nem feltétlenül úgy történt, ahogy azt a hivatalos szervek közölték a nagyközönséggel. Ahogy a saját nyomozásába egyre inkább elmélyülő újságíró egyre több réteget hámoz le az igazság érdekében, úgy szaporodnak meg a névtelen fenyegetések is az irányába, mely egy idő után már túlságosan is valódiak lesznek. Nilsson ezúttal is él a képernyőrögzítés eszközével, amit fedélzeti kamerás felvételekkel és klasszikus beállításokkal fog vegyíteni, ami a történettel együtt egy különleges élménnyel kecsegtet.

Ti meg fogjátok nézni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.