Hirdetés

Előzetesen a Trezor, Köbli Norbert új filmje

|

A vizsga című filmjük után ismét együtt forgatott Bergendy Péter filmrendező és Köbli Norbert forgatókönyvíró.

Hirdetés

Köbli Norbert folytatja azt a sort, amit megkezdett még annak idején A vizsga, illetve a Szabadság, különjárat című filmekkel és amelyet aztán kvázi tökélyre vitt a Félvilággal, A berni követtel, valamint az Örök téllel. Ismét a történelemben kutakodik, ismét a műfaji film mezején játszik. Legújabb filmje, a Trezor a hivatalos szinopszis szerint napokkal az 1956-os forradalom után játszódik. A nagy kavarodások közepette nyoma vész a belügyminisztérium trezorkulcsainak, melynek feltörésére egy szakavatott széftörőt kér fel a hatóság - fű alatt, természetesen. A trezor sikeresen kinyílik, de amit benne találnak, az okozza majd az igazi fejtörést.

Hirdetés

A fél perces előzetes feszes dramaturgiájú, izgalmas alkotást ígér, amelyben csak úgy hemzsegnek a kiváló színészek: Anger Zsoltot láthatjuk a széftörő szerepében, Scherer Pétert a vele társuló nyomozóként, de mellettük felbukkan Hámori Gabriella (akivel Bergendy Péter már az Állítsátok meg Terézanyut című filmben is dolgozott együtt), valamint Elek Ferenc és Tasnádi Bence is.

A filmet a Duna Televízió mutatja be idén ősszel, mi pedig nagyon várjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.