Hirdetés

Elképesztő előzetest kapott a Trónok harca befejező évada

|

Észak nem felejt.

Hirdetés

Az HBO marketingesei alaposan megvárattak minket a Trónok harca befejező etapjának legelső, és feltehetőleg egyetlen előzetesével kapcsolatban. Noha tegnap már kaptunk egy egész csokornyi vadonatúj információt az utolsó évadot illetően, mégis ezek az infómorzsák eltörpülnek amellett, amit a nyolcadik évad első valódi kedvcsinálója tartogat a számunkra. 

Hirdetés

A korábban elejtett nyilatkozatokból ugyan sejteni lehetett, hogy a széria alkotópárosa, D. B. Weiss és David Benioff egy minden képzeletet felülmúló búcsút rittyentenek majd össze a George R. R. Martin regényfolyamából - A tűz és jég dala alapján - készült széria lezárására, viszont arra az érzelmi hullámvasútra, amit az alig másfél perces látnivaló szolgáltat, talán egyetlen Trónok harca rajongó sem volt felkészülve. Anélkül, hogy lelőnék bármit is, jobb ha már most felkészültök a legrosszabbra, hiszen a tél és a trónért folytatott végjáték végérvényesen megkezdődött.

A Trónok harca befejező évada április 15-én debütál az HBO-n és az HBO GO-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.