Hirdetés

Felelsz, vagy mersz? Para előzetest kapott a Truth or Dare horrorfilm

|

Főhőseinknek mindéképp választaniuk kell, különben utoléri őket a halál. Felelnek, vagy mernek? Kiteregetik a szennyest, vagy ki tudja milyen szituációkat vállalnak be.

Hirdetés

Nem is olyan rég érkezett meg az igen nyugtalanító Slender Man előzetes, most pedig egy olyan érdekes koncepciójú horrorfilm kedvcsinálója futott be, ami mintha a sok részt megélt Végső állomás és a pár éve hatalmas népszerűségre szert tett Valami követ ötvözete lenne.

Hirdetés

A történet szerint főhősünk új pasija átragaszt egy átkot a főszereplő baráti társaságra, akiknek innentől kezdve folyamatosan a felelsz, vagy mersz játékkal kell szembesülniük a mindennapokban. Ha nem döntenek, és válaszolnak őszintén a kérdésre, vagy teszik meg, amit meg kell tenni, ott helyben meghalnak.

Jason Blum producerként felügyeli a filmet, így nem látjuk okát annak, hogy a horrorrajongók miért is ne várják érdeklődéssel a Truth or Dare-t, ami idén nyáron, június 21-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.