Hirdetés

Túlélősorozattal erősít a Netflix: íme a Végy egy mély lélegzetet trailere

|

A 2022-es Sikolyból ismerős Melissa Barrera játssza a főszerepet.

Hirdetés

Hatrészes limitált szériával fog kedveskedni a Netflix a túlélőtörténetek kedvelőinek július végén. A Végy egy mély lélegzetet (angolul Keep Breathing) című alkotásban Melissa Barrera fog feltűnni a főszerepben, akit év elején az új Sikoly filmben is láthattunk már. A történet egy ügyvédről szól, aki a kanadai vadonban reked egy repülőgépszerencsétlenséget követően, ahol múltbeli intelmek és tanulságok alapján kell túlélnie.

Hirdetés

A szériát Martin Gero (Csillagkapu: Atlantis) és Brendan Gall készítették közösen, az alábbi trailerből pedig az is kiderül, hogy Berrerának nemcsak a természet elemeivel, hanem a múlt démonaival is meg kell majd küzdenie. A színésznőn kívül Jeff Wilbusch (A másik út), Florencia Lozano (Narcos), Juan Pablo Espinosa (Narcos), illetve Austin Stowell (Kémek hídja) is felbukkannak majd.

Ti kaphatók vagytok egy újabb túlélősorozatra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.