Hirdetés

Rendhagyó módon, de folytatást kap a Borat 2, ami már előzetest is kapott

|

Egyszerre lesz folytatás és a kulisszák mögé betekintő alkotás.

Hirdetés

Hatalmas sikernek örvendett nem csak a nézők, de a kritikusok körében is a végül az Amazon Prime-on bemutatott Borat 2. része, hiszen nem csak két Golden Globe-díjat sikerült bezsebelnie, de két Oscar-jelölést is kapott a Legjobb adaptált forgatókönyv és a Legjobb női mellékszereplő kategóriában. Nem csoda hát, hogy a stúdió még nem szeretné a film kezét elengedni, és az Oscar-hype-ot meglovagolva hamarosan kiadnak hozzá egy rendhagyó alkotást, amelyhez már meg is érkezett az előzetes.

Hirdetés

A Borat Supplemental Reportings Retrieved From Floor Of Stable Containing Editing Machine, vagy röviden csak Borat Supplemental Reportings egyszerre lesz folytatása, és kiegészítő werkfilmje a 2. résznek, hiszen nem csak a kulisszák mögé nyerhetünk bepillantást, hanem eddig még nem látott jelenetek és felvételek is lesznek benne. Többek között a korábban már több helyen is emlegetett incidenst is bővebben bemutatják majd, amikor is megtámadták őket a forgatáson, és ténylegesen veszélybe került az életük. Premierdátumot még nem kapott a projekt, de szerintünk nem kell már sokat várni rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.