Hirdetés

Új előzetes érkezett a Raya és az utolsó sárkányhoz

|

Már nincs messze a premier.

Hirdetés

Vadiúj előzetes érkezett a Disney következő animációs alkotásához, a Raya és az utolsó sárkányhoz, amelyet eredetileg még tavaly novemberben mutatott volna be a stúdió, a koronavírus miatt azonban elhalasztották a bemutatóját egészen márciusig, bízván abban, hogy addigra már javulni fog a jelenlegi helyzet.

Hirdetés

A film egy délkelet-ázsiai környezetben, a Kumandra birodalmában játszódó fantasy-történet lesz, amelyben a Földet ősi civilizációk lakják, és öt klánra oszlik a terület, a hősnő Rayának pedig feltett szándéka, hogy megtalálja az utolsó sárkányt, kinek segítségével megállíthatják Druunt is, a gonoszt, aki rettegésben tartja a királyságot. Minden bizonnyal sikerül is neki rátalálni a mitikus lényre, ugyanis a rapper-színésznő Awkwafina fogja megszólaltatni a Sisu nevű vízsárkányt, míg a főszereplő Rayának a Star Wars: Az utolsó Jedikből Rose Ticóként ismert Kelly Marie Tran kölcsönzi a hangját.

A Raya és az utolsó sárkány jelen állás szerint 2021. március 5-én debütál majd a mozikban és a Disney+-on egyidőben, ahol 29.99 dollárért válik majd elérhetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.