Hirdetés

Új előzetes érkezett az Amerikába jöttem 2-höz

|

Már nincs messze a premier.

Hirdetés

Azok után, hogy a koronavírus miatt sokáig mozis premier nélkül tengődött Eddie Murphy régi klasszikusának, az Amerikába jöttemnek a folytatása, az Amazon végül felkarolta a projektet, és alig egy hónap múlva márciusban már be is mutatják a filmet saját streaming szolgáltatásukon. Ehhez érkezett meg most a második, teljes értékű előzetes, méghozzá magyar felirattal ellátva.

Hirdetés

A történet majdnem ugyanaz lesz, mint anno az első rész volt, csupán annyi különbséggel, hogy Akeem és Semmi most az előbbinek a fiát keresik meg New Yorkban. A film tehát március 5-én érkezik az Amazon Prime kínálatába, a főbb szerepekben pedig feltűnik még Arsenio Hall, Shari Headley, Jermaine Fowler, James Earl Jones, Wesley Snipes, Garcelle Beauvais, KiKi Layne, Teyana Taylor, John Amos, Leslie Jones, Vanessa Bell Calloway és Louie Anderson. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.