Hirdetés

Új előzetesen a Netflix legújabb westernfilmje

|

Idris Elba és Jonathan Majors feszülnek egymásnak a Vadnyugaton.

Hirdetés

A Netflix továbbra is igyekszik az összes műfaj szerelmeseit kiszolgálni, még ha egyes zsánerek már nem is bírnak akkora vonzerővel, mint néhány évvel vagy évtizeddel korábban. A westernfilmeknek bár továbbra is megvan a maguk presztízse, azt nem mondhatni, hogy az elmúlt években el lettünk volna kényeztetve a felhozatal tekintetében. Eme szűkösséget igyekszik majd orvosolni a Netflix Jeymes Samuel direktori debütálásával, a The Harder They Fall című darabbal, amihez a júniusi első után most újabb előzetest villantottak, alig egy hónappal a novemberi premier előtt.

Hirdetés

A leginkább a Jay-Z-vel való együttműködéséről híres Samuel a zeneiparból ruccant át, hogy megrendezze első egész estés filmjét, így a trailer alatt hallható muzsika nem feltétlenül lesz csupán az előzetes sajátossága. A The Harder They Fallban Idris Elba egy Rufus Buck nevű banditát alakít, akit egykori bandája kiszöktet a börtönből. Több sem kell a Jonathan Majors által alakított Nat Love-nak, hogy utána eredjen szülei gyilkosának.

Az Elba-Majors pároson kívül Zazie Beetz, Lakeith Stanfield, Delroy Lindo, Regina King, Edi Gathegi és RJ Cyler is felbukkannak ebben a főbb szerepekben csak fekete színészeket felvonultató alkotásban. Kérdés, hogy ez a feltehetőleg hip-hop aláfestő zenével megtámogatott koncepció - főleg egy ennyire fehér nacionalista központú műfajban, mint a western - mennyire fogja megülni az amerikai nézők mostanában amúgy is érzékeny gyomrát, de a merész húzásért és a próbálkozásért már önmagában kijár a dicséret a Netflixnek.

Titeket meggyőzött a The Harder They Fall új előzetese?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.