Hirdetés

Új traileren tombol Az északi

|

Bosszúszomjjal átitatott, vérgőzös viking kalandot ígér Robert Eggers új rendezése.

Hirdetés

Bár hazánkban csak egy hónap múlva, a tengerentúlon már jövő héten fog debütálni Robert Eggers új filmje, Az északi, ami most egy utolsó kedvcsinálóval igyekszik meghozni mindenki kedvét a mozis megtekintésre. Az már az előző trailerből is kiderült, hogy csihipuhiból nem lesz hiány, de hogy mégis mennyire kap főszerepet a vendetta, azt a mostani másfélperces videó bizonyítja.

Hirdetés

Egy egészen egyedi stílusú kosztümös vikingfilmre van kilátás: akciójelenetekből nem lesz hiány, azt eddig is tudtuk, de az Eggersre jellemző valóságtorzítós elemek is felbukkannak a mostani trailerben. Nem is beszélve az all-star stábról, melynek tagjai között megtalálható a főszereplő Alexander Skarsgard, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe, illetve a filmes világ nagy visszatérője, az énekes Björk is - mondjuk ő ezúttal pont kimaradt a lenti videóból.

Ezek után már mi is csak annyit tudunk mondani: jöjjön, aminek jönnie kell. Ti ott lesztek a moziban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.