Hirdetés

Befutott a The Northman első bosszútól fűtött előzetese

|

Robert Eggers a horror zsáneréből kilépve ezúttal egy viking vérbosszúját kíséri végig a filmjében.

Hirdetés

Robert Eggers két előző nagyjátékfilmjével, A boszorkánnyal, illetve A világítótoronnyal elérte, hogy minden veterán filmnéző számára 2022 egyik legvártabb alkotása legyen a soron következő filmje, a The Northman, ami most végre előzetest is kapott. Eggers ezúttal szakít a horroros háttérrel, de a különleges hangulat továbbra is megmarad a trailer alapján. Nézzétek meg alább!

Hirdetés

A The Northmanban a rendező mindkét előző művéből becsalogatott színészeket: az azóta már befutott színésznő, Anya Taylor-Joy az A boszorkány után, míg Willem Dafoe az A világítótorony után dolgozik újra együtt a direktorral. Mellettük pedig egy igazán illusztris stáb bontakozik ki, hiszen Ethan Hawke, Nicole Kidman, Alexander Skarsgard, Björk, illetve Ralph Ineson is felbukkannak kisebb-nagyobb szerepekben. Egyébként Björk 2000 óta nem szerepelt filmekben, úgyhogy ez is már egy plusz pikantériát ad ennek a viking korszakban játszódó bosszúfilmnek.

A The Northman hazai premierje 2022. április 21-ére esik, és ujjunkat keresztbe téve bízunk benne, hogy nem is fogják elhalasztani azt. Titeket meggyőzött az első előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.