Hirdetés

Fiataloknak készül animációs sorozat a Lucky Luke-ból

|

A saját árnyékánál gyorsabb cowboy gyerekkorába tekinthetünk majd be, előzetes is érkezett.

Hirdetés

Manapság sorra készülnek olyan animációs sorozatok, melyek egy-egy klasszikusabb szériát vesznek alapul, csak éppen gyerekkaraktereket tesznek meg főszereplőknek, mint például a közelgő Garfield, a Scooby-Doo vagy éppen a Total DramaRama. A Mentrum beszámolója szerint ezekhez fog becsatlakozni a vadnyugat leggyorsabb pisztolyforgatója, Lucky Luke is, akinek a gyerekkorát ismerhetjük a legújabb, egyszerűen csak Kid Lucky-ra keresztelt sorozat keretein belül.

Hirdetés

Az előzetesből abszolúte kivehető, hogy kiknek fog szólni elsősorban ez az alkotás, ők pedig minden bizonnyal nagyon jól fognak majd rajta szórakozni. Ennek ellenére a Dargaud Media nevű francia cég biztosít minket, hogy az eredeti képregényeket vették alapul, így egy ismerős idegent üdvözhetünk majd Kid Lucky személyében. A sorozat egyelőre gyártás alatt van, és úgy néz ki, hogy 52 epizódot rendeltek be első évad gyanánt - az epizódok hossza 12 perc körül fog mozogni. Megjelenési dátumról, valamint magyar bemutatóról eddig nem tudunk semmit.

Ti mit szóltok, üdítő vérfrissítés lesz vagy felesleges próbálkozás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.