Hirdetés

Újabb előzetes érkezett a Bob Marley filmhez, amit még mindig nagyon várunk

|

Jövő februárban már nézhetjük is a mozikban!

Hirdetés

A zenés életrajzi filmek korát éljük. A Bohém rapszódia sikere óta teljesen egyértelmű, hogy amelyik zenész életéből csak lehet, bizony el fog készülni az a bizonyos mozi. Hamarosan sorra kerül Bob Marley is, akinek az életrajzi produkciója jövő februárban érkezik a mozikba. És könnyen lehet, hogy nemcsak az életét mutatja majd be...

A film egy új előzetesében minden elem megjelenik, ami fontos lehet majd a történetben. Marleyt látjuk családja, szerettei körében, és bizony a színpadon is, amint legnagyobb slágereit adja elő. És persze látjuk a veszélyt is, hogy bizony a reggae olyan társadalmi feszültségeket hozott a felszínre, amelyeknek a kezelésére nem voltak felkészülve a film szereplői. 

Hirdetés

Egy újabb hangulatos előzetessel kerültünk tehát közelebb a jövő év elejének egyik legjobban várt filmjéhez, amelyet Reinaldo Marcus Green rendezett, aki a Richard király direktoraként került Oscar-közelbe. Marleyt Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders) brit színész alakítja, mellette többek között Lashana Lynch (James Bond) is feltűnik majd a filmben. 

A Bob Marley One Love 2024 február 22-én kerül a mozikba. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.