Hirdetés

Újabb előzetesen a Fülledt utcák, a pornóiparról szóló sorozat

|

Az HBO legújabb sorozatában James Franco hív minket időutazásra, vissza az 1970-es évekbe, a pornóipar fellendülését elmesélő, kalandos történetbe.

Hirdetés

Az első kedvcsináló után egy hosszabb előzetes is befutott az HBO szeptemberben 10-én debütáló sorozatáról. A Fülledt utcák nem kevésbé merész témába vágja a fejszéjét, mint a felnőtteket megcélzó ipar legalizációjába, majd annak fellendülésébe.

Hirdetés

A széria készítői között olyan nagy nevek sorakoznak, mint a Drót sorozat atyja, David Simon, és régi cimborája, George Pelecanos. A főszereplő, James Franco mellett feltűnik még Maggie Gyllenhaal, Gary Carr, Margarita Levieva, Lawrence Giliard Jr., Dominique Fishback, Emily Meade, Gbenga Akinnagbe, Emmanuel Akoto, Chris Bauer és még sokan mások.

A ti érdeklődésetek felkeltette az előzetes? Avagy hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.