Hirdetés

Újabb előzetesen A holnap legendái új évada

|

Még egy kedvcsinálóval motiválnak minket, hogy az októberben kezdődő új évadot vastag betűvel írjuk a naptárunkba.

Hirdetés

A San Diegó-i Comic-Conon már kaptunk egy 2 perces előzetest a DC szuperhősöket összeverbuváló sorozatának harmadik évadához, amiben felvázolták, mivel kell hőseinknek, jobban mondva legendáinknak szembenézni az elkövetkező epizódokban. Az előző évad végén az összekutyult idővonal és egy új gonosz miatt újra összefognak főhőseink, hogy megmentsék a világot.

Hirdetés

Az új előzetesben láthatjuk magát Julius Caesart, római harcosokat, dinókat, ami bizonyítja, hogy valóban rendesen össze lett zavarva az időfolyam. A csapat maradt a régi, az új gonoszt viszont sokkal erősebb szálak fűzik a csapathoz, hiszen a Kuasa névre hallgató titokzatos hölgy Vixen egyik őse, aki egykoron szintén az Anansi Totem őrzőjeként ügyködött.

A Legends of Tomorrow, avagy magyarul A holnap legendái harmadik évadának premierje október 10-én várható. Ti rögtön rávetitek magatokat az első részre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.