Hirdetés

Újabb előzetesen a Csillagközi Invázió animációs film

|

Egyre többet tudunk meg a Starship Troopers: Traitor of Mars történetéről hála az új előzetesnek, ami igencsak meghozza a kedvet egy kis csótányírtáshoz.

Hirdetés

Az első kedvcsináló után jóval több információval lát el minket a Csillagközi Invázió animációs film vadiúj előzetese. Visszatér az első film két főszereplője az őket játszó színészekkel együtt, akik hangjukkal keltik életre Johnny Ricót és Dizzy Florest. Sajna Neil Patrick Harris, aki a 97'-es film triójának kevésbé fontos tagját alakította nem bukkan fel közöttük.

Hirdetés

A történet szerint a gonosz rovarok lerohanják a már emberek által benépesített Marsot, ráadásul rejtély lengi körbe az esetet, amit főhőseinknek kell kideríteniük. Az előzetesből az is kitűnik, hogy szakítottak a filmekben látott tengerészgyalogos tömegjelenetekkel, itt szuperruhát húznak magukra a főszereplők, és úgy irtják tucatjával az űrbogarakat.

A Starship Troopers: Traitor of Mars mozikban is látható lesz a hónapban (sajnos nem idehaza), viszont augusztus 22-én már digitálisan elérhető lesz.

Nektek megjött a kedvetek egy újabb Csillagközi Invázióhoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.