Hirdetés

Újabb előzeteset kapott a Priscilla, amiben nem Elvis Presley lesz a fókuszban

|

A Király egy másik szemszögből.

Hirdetés

A tavalyi Elvis című film, amelyet Baz Luhrmann rendezett, sokakban hagyott mély nyomott (kiben rosszabbat, kiben jobbat), lévén hogy egy olyan eszeveszett stílus-sokk volt, amelyben ritkán részesül az ember. Ahhoz képest egészen üdítő hatású lesz egy kevésbé extravagáns Elvis-filmet látni (amely azonban az előzetes alapján így sem fog szűkölködni a vadságokban és nagyívű drámákban). 

Sofia Coppola legújabb rendezése a Priscilla, amely az A24 égisze alatt készült már most kiérdemelt magának nem kevés figyelmet, hiszen a Velencei Filmfesztiválon a címszereplőt megformáló színésznő, Cailee Spaeny elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy Sofia Coppola egy-két kisebb és kevésbé értékelt film után visszarepíti magát a filmrajongók tágabb horizontjára. A film Priscilla Presley Elvis and Me című önéletrajzi ihletésű könyve alapján készült, így adja magát (ha a rendező személye nem lenne elég), hogy egy eddigiekhez képest más megközelítésből fogjuk megismerni a Királyt magát. Úgy, hogy közben sokkal jobban megismerjük azt, aki mellette hűséget fogadott.

A Priscilla főbb szereplői között olyan nevekkel találkozhatunk, mint Jacob Elordi (Eufória, A csókfülke 1-2-3) és Cailee Spaeny (The First Lady, Easttowni rejtélyek). Nézzétek csak a trailert: 

Az amerikai mozikba november 3-án kerül. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.