Hirdetés

Újabb előzetest kapott az új sci-fi reménység, a The Creator

|

A Zsivány Egyes rendezőjének újdonsága nem tűnik olyannak, amit kihagynánk a moziban.

Hirdetés

Egy olyan mozikínálatban, melynek mainstream része egyre kevesebb olyan filmre épül, ami eredeti ötlet vezérelte, mindig üdítőnek hat, ha felbukkan egy olyan, mint a The Creator. Gareth Edwards science-fictionje ezért is tűnik izgalmasnak, no meg azért, mert az előzetes alapján egy masszív látványvilággal bíró filmet köszönthetünk majd benne. 

Az Edwards saját forgatókönyvéből készült filmben a John David Washington által megformált, egykor különleges alakulatnál szolgáló férfit bízzák meg azzal, hogy vadássza le és ölje meg az Alkotót, a fejlett mesterséges intelligenciát, amelynek hatalmában van az egész emberiséget elpusztítani. 

Hirdetés

Túl azon, hogy mennyire látványosnak és izgalmasnak ígérkezik a film, még maga a téma is aktuálisnak mondható, hiszen a mesterséges intelligencia egyre inkább beférkőzi magát a köztudatba, egyre nagyobb teret engednek neki - épp ezért nem kizárt, hogy az emberek már csak emiatt is érdeklődve fogják várni Edwards alkotását. Nézzétek csak meg a trailert:

A film főszerepében John David Washington látható (aki a Tenet után úgy tűnik, nehezen tud elszakadni a sci-fitől), de mellette olyan színészeket láthatunk, mint Gemma Chan, Allison Janney, Ralph Ineson, Sturgill Simpson, valamint Ken Watanabe. A 20th Century Studios égisze alatt készült filmet szeptember 29-től vetítik a mozik - és IMAX vásznakon is el lehet majd csípni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.