Hirdetés

Újabb ízelítő érkezett a Morbiushoz

|

Dübörög a Sony marketingje.

Hirdetés

Most már tényleg nem sok választ el minket attól, hogy megtekinthessük a Sony-féle Pókverzum következő, antihősről szóló kalandmoziját, a Morbiust. Az alkotást eredetileg 2020 nyarán (!) néztük volna a mozikban, a koronavírus miatt azonban nem kevesebb, mint ötször kapott új dátumot. A várakozásnak azonban hamarosan vége, ezt pedig egy vadiúj kedvcsinálóval tudatta velünk a Sony.

Hirdetés

A történet szerint Leto karaktere egy halálos betegségben szenvedő zseni orvos, Michael Morbius, aki végső elkeseredésében denevéreket próbál felhasználni a gyógymód megtalálásához. Meglepő módon az elsőre ígéretesnek tűnő kísérlet nem kívánt mellékhatással bír, Morbiusból pedig egy szuperképességekkel- és éhséggel felvértezett vámpírt farag. A filmben feltűnik még Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson, Adria Arjona, valamint az a Michael Keaton, aki Adrian Toomes-t alakította a Pókember: HazatérésbenA film március 31-én debütál a hazai mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.