Hirdetés

Újabb rövid ízelítő érkezett a Breaking Bad-filmhez

|

A főszereplő, Aaron Paul a Twitterén osztotta meg ezt az összesen egyperces előzetest.

Hirdetés

Sajnos, nem telik hamarabb az idő, ha folyamatosan az órát bámuljuk, és Eric Cartman példájából tanulva még a lefagyasztás sem annyira előnyös. Mégis október 11-ig, vagyis az El Camino premierjéig még több mint két hét van hátra, viszont a várakozásért cserébe a készítők újabb rövid ízelítőt osztottak meg velünk. Újfent a sorozat és a film főszereplője, Jesse Pinkman, azaz Aaron Paul posztolta ki tegnap este a Twitterére az előzetest, aláírásként pedig csak annyit mondott, hogy "Helló, régi barát".

Hirdetés
 

Ebben az egyperces teaserben nyilvánvalóan nem mutatnak sokat a filmből (sőt megkockáztatom, hogy ezt külön felvették), mindössze annyit látunk, hogy egy roppant ismerős szereplő várakozik a sivatag kellős közepén, miközben egy rendes frekvenciát keres a rádióján, hogy meg tudja hallgatni a legfrissebb híreket. Mivel egy Vince Gillian írta és a rendezte produkcióról beszélhetünk, így csaknem minden egyes kis apróságnak mögöttes jelentése van, így különösen figyeljetek, hogy mi és hogy hangzik el a rádióból.

 

Az El Camino október 11-től lesz elérhető Netflixen, mi pedig már tűkön ülve várjuk a megjelenést. Ti is hasonlóan vélekedtek, vagy nem izgat annyira ez az egész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.