Hirdetés

Újabb trailerrel riogat az Ahol a sötétség lakozik

|

Az indiai hitvilágból építkező horror szeptembertől lesz megtekinthető.

Hirdetés

Még tavasszal adtunk hírt egy közelgő, ígéretesnek tűnő, indiai hitvilágot feldolgozó filmről, az It Lives Inside-ról, melynek első előzetese minket meggyőzött a megtekintést illetően. Most alig egy hónappal a film szeptember 22-i észak-amerikai premierje előtt, egy új trailert kaptak a kíváncsiskodók, mely ezúttal egy rövid, ám annál hatásosabb betekintést nyújt Bishal Dutta rendező első nagyjátékfilmjébe.

Időközben pedig az is kiderült, hogy a film magyar címe Ahol a sötétség lakozik, és szeptember 21-től láthatjuk majd a hazai mozikban. 

Hirdetés

A filmet a South by Southwest filmfesztivál látogatói már láthatták, a kritikusok olyan korábbi alkotások inspirációit vélték felfedezni, mint A kör, vagy a Valami követ. Dutta ennél is továbbment egy közelmúltbeli interjújában, amiben a Cápa, a Rémálom az Elm utcában, illetve a Ragyogás című filmeket emlegette legnagyobb hatású horrorélményeiként.

Ha esetleg lemaradtatok volna róla, a korábbi előzetes nézhető már magyar szinkronnal is: 

A horror zsánere az utóbbi években kiváló ugródeszkának bizonyult sok elsőfilmes rendezőnek, ezért remélhetőleg Dutta is tud élni a lehetőséggel. Az előzetes alapján mi nagyon szurkolunk neki.

Ti nézni fogjátok az Ahol a sötétség lakozikot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.