Hirdetés

A bőröd alá kúszik az It Lives Inside előzetese

|

Az indiai hitvilágból érkezik egy újabb ígéretes horrorfilm az idei felhozatalba.

Hirdetés

Kissé elcsépeltté váltak mára a keresztény mitológia sötét bugyraiból táplálkozó horrorfilmes koncepciók, ami egyúttal megnyitotta a kaput a folklór és az egyéb vallási hiedelmekben gyökerező megvalósítások felé.

Eme trendet élvezhetik a horrorrajongók már évek óta, és úgy tűnik, hogy idén sem lesz ez másképp. Az elmúlt hetekben számtalan ígéretes projekt villantott trailert, úgymint a Talk to Me, a The Last Voyage of the Demeter, az Insidious: The Red Door vagy a legújabb Stephen King-adaptáció, A mumus.

Hirdetés

Most pedig itt van az It Lives Inside, ami legalább annyira csavarja fel a parafaktort, mint az előbbiek, miközben egy indiai kultúrában gyökerező démon kerül bemutatásra általa. Íme az első trailer: 

Az író-rendező Bishal Dutta részben a saját élményeiből merítette az ihletet a filmhez. A coming-of-age horror a beilleszkedés nehézségeit, illetve a családi és kulturális hagyományok elfogadásának komplikációit járja körbe - miközben egy igencsak félelmetes entitás nehezíti meg a főszereplő, Sam (Megan Suri) életét. A film minőségét illetően további biztosítékot jelent a Tűnj el! producereinek, Raymond Mansfieldnek, illetve Sean McKittricknek az együttműködése.

Titeket is felcsigáztak a fenti képkockák?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.