Hirdetés

Ütős előzetes leplezi le A farkas gyermekei 2. évadának premierjét

|

Már nincs messze az androidok visszatérése.

Hirdetés

2020 őszén mutatkozott be a Ridley Scott produceri felügyelete alatt és Aaron Guzikowski eredeti ötletéből készült hardcore sci-fi sorozat, A farkas gyermekei (angolul Raised By Wolves), amely nem kisebb témákat boncolgatott, mint az androidok, a vallás, az ateizmus és a világégés. Mivel a szériát az HBO Max streamingszolgáltató egyik zászlóshajójának szeretné megtenni a Warner, a stúdió már jóval a premier előtt berendelte a második évadot, amihez most megérkezett az első előzetes.

Hirdetés

A folytatásban mindenki visszatér az előző részekből, úgy mint Anya (Amanda Collin), Apa (Abubakar Salim), Caleb (Travis Fimmel), Mary (Niamh Algar) Winta McGrath (Campion) és  Matias Varela (Lucius), új szerepben pedig feltűnik Peter Christofferson, James Harkness, Selina Jones, Morgan Santo, Kim Engelbrecht és Jennifer Saayeng.

 A farkas gyermekei 2. évada 2022. február 3-án debütál az HBO Max kínálatában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.