Hirdetés

Újabb részletek láttak napvilágot az animációs Vaják-filmről

|

Kiderült néhány dolog a készülő projektről.

Hirdetés

Amíg a legtöbben arra várnak, hogy a Netflix végre közzétegye a Vaják régóta várt második évadának első előzetesét (esetleg a premier pontos dátumát), nem szabad elfelejteni, hogy a streamingóriásnak nagy tervei vannak a fantasy-univerzummal, hiszen nemcsak egy előzménysorozat, hanem egy animációs film is készül Andrzej Sapkowski világához, amelyről nemrég végre kiderült néhány információ.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint ugyanis megtudtuk, hogy a történet főszereplője Geralt tanítómestere és mentora, Vesemir lesz. Lauren Schmidt Hissrich, aki nem csak a Vaják showrunnere és fő executive producere, de ennek az animációs filmnek is a készítője és producere lesz, elmondta, hogy Vesemir múltjának feltárásával a Nightmare of the Wolf (mert hogy ez a film címe) lehetőséget ad a nézőknek arra is, hogy jobban megértsék Geralt és Ciri kapcsolatát az élőszereplős szériában:

A családok több generációból állnak. Azokat a dolgokat, amelyeket a gyermekeimnek tanítok, azt mind az előző generációtól, az elődeimtől tanultam. Amikor találkozunk Geralttal a Vajákban, ő már teljesen felnőtt, 100 éves, és nagyon hosszú ideje egyedül él. De bizonyosan mindenki elgondolkodott már azon, hogy miként tanulta meg azokat a dolgokat, amelyeket rendszeresen gyakorol, és amit majd Cirinek is megtanít.

Premierdátum továbbra sincs a The Witcher: Nightmare of the Wolf-hoz, de a tervek szerint még idén bemutatásra kerül, csak úgy, mint a Vaják második évada.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.