Hirdetés

Ütős fináléra készít fel a Tűzgyűrű: Senki földje 2. évadának előzetese

|

Az anime utolsó részei április 19-én kerülnek a Netflix kínálatába.

Hirdetés

Tavaly tavasszal írtunk mi is a Tűzgyűrű: Senki földje első évadáról, mely nem igazán nyerte el kritikusunk tetszését. A Netflix azonban nem hallgatott ránk, és kért egy második felvonást az animéből, hogy pontot tehessenek az első évadban kibontott történet végére. Az április 19-én érkező második szezon új trailert kapott, mely alapján mindenki eldöntheti, hogy kitart-e a széria mellett.

Hirdetés

Kaijukból és új veszélyekből láthatóan nem lesz hiány, és a Netflix is úgy promózza a folytatást, hogy az az anime lezárása lesz, szóval aki mindenképp kíváncsi a bukdácsoló rajt után a történet végére, az nagyobb áldozathozatal nélkül lesz képes azt megtenni. Az első évad szinkronszínészei mind visszatérnek a folytatásra, és a Greg Johnson-Craig Kyle duó is maradtak, mint a sorozat kreatívjai - mindenki döntse el magában, hogy ez mennyire jó vagy rossz fejlemény.

Ti beneveztek a Netflix animéjére?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.