Hirdetés

Vadiúj előzetesen a Pixar következő animációs filmje, a Pirula Panda

|

A Pixar 25. egész estés mozija ezúttal is nagyszerű szórakozást ígér az egész család számára.

Hirdetés

A Pixar Animation Studios Oscar-díjat érő és amúgy szívmelengető rövidfilmjét, a Baót rendező Domee Shi legelső egész estés animációs filmje, a Pirula Panda (angolul Turning Red) legfrissebb kedvcsinálóját elnézve könnyen lehet, hogy a rendezőnő a következő Oscar díjátadón is egy újabb aranyszobrocskával a hóna alatt fog távozni. A 2000-es évek elején játszódó történet szerint a 13 éves Meinek a kamaszkor és az ezzel együtt járó megannyi öröm és kín mellett egy egészen szokatlan családi örökséggel is szembe kell néznie. 

Hirdetés

Ugyanis hacsak a legapróbb mértékben is túlzottan izgatottá válik, akkor ennek hatására egy hatalmas vörös pandává változik át, mely egészen újfajta problémákat teremt az éppen a serdülőkor közepén tartó ifjú hölgy számára, amiket csak tetéz a néha túlzottan is gondoskodó édesanyja, akinek az eredeti szinkronban az Invincible-ből is ismerős Sandra Oh kölcsönzi a hangját.

A film zenéjét a korábban Emmy-díjjal jutalmazott svéd zeneszerző, Ludwig Göransson (The Mandalorian, Fekete Párduc) fogja szerezni, míg a történetben fontos szerepet játszó 4*Town névre hallgató fiktív fiúbanda dalaiért a Grammy-díjas Billie Ellish és FINNEAS voltak felelősek.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.