Hirdetés

Szinkronos előzetest kapott a Pixar következő animációs filmje, a Pirula Panda

|

Milyen egy kamasz élete, ha mindig vörös pandává változik?

Hirdetés

Alig egy hónapja csak, hogy bemutatásra került a Pixar legújabb animációs filmje, a Luca (nem sokkal előtte pedig a Lelki ismeretek köszönt be a magyar mozikba), máris itt van a stúdió következő alkotása, a szívmelengető felnövéstörténetet ígérő Pirula Panda (angolul Turning Red), amelyhez a hazai forgalmazó közzé is tette az első szinkronos kedvcsinálót.

Hirdetés

A sztori egy bohókás 13 éves kislányt, Mei Lee-t helyezi a középpontba, aki szeretne ugyan anyukája szorgalmas kislánya maradni, ám a tinédzserek kaotikus időszaka őt sem kerüli el. Olyan időszak ez, amikor minden megváltozik a kislányban és körülötte, ezen pedig az a tény sem segít, hogy Mei Lee egy különös betegségben szenved, aminek hatására egy óriási vörös pandává változik, valahányszor izgatott lesz - tehát szinte mindig.

A Pixar 25. egész estés filmje 2022. március 10-én debütál a hazai mozikban a 2018-ban a Bao című animációs rövidfilmmel Oscar-díjat nyerő Domee Shi rendezésében.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.