Hirdetés

Újabb előzetesen a Valami Amerika 3

|

És még mindig szórakoztató őrületnek tűnik.

Hirdetés

Herendi Gábor tavaly nagyot hasított a Kincsemmel, ami a Valami Amerika 2. óta a legsikeresebb magyar film volt itthon és amelyet jó eséllyel beérhet még a Valami Amerika 3 is, nem kis részt kultusza és hihetetlen sztárparádéja révén. 

Hirdetés

Az első előzetes inkább a sztorit mesélte el, míg az újabb amolyan trendinek tűnő módon, kicsit a YouTube generációt megszólaltatva készült (ami megmagyarázza mit keres a filmben Dancsó Péter) és a figurákra, no meg a poénokra koncentrál. Például végre azt is megtudhatjuk kié a Balaton másik fele és az előző rész Balájából (Csuja Imre) nem nehéz kiindulni, hogy mi a delikvens neve. Stohl András is már egy túlontúl önironikus szerepben tűnik fel, de lesz itt még a szériától szokatlan lövöldözés - ami jó eséllyel nem fog rálicitálni az Aranyélet második évadának hasonló szekvenciájára, hiába van ugyanitt egy Thuróczy Szabolcs - és agyba-főbe vert Hujber Feri is.

A film bemutatójáig pedig már kevesebb, mint egy hónapot kell várni, ugyanis a premier február 15-én esedékes. Reméljük méltó lezárása lesz a trilógiának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.