Hirdetés

Vadiúj előzetesen a Valami Amerika 3

|

Valami sztárparádé és valamiféle humor is van ebben.

Hirdetés

Utóbbi pedig a Pappa Pia fényében nagyon nem egyértelmű az utóbbi időben mifelénk, még ha az elmúlt időszakban szárnyal is a magyar film. Viszont érthető, hogy a Valami Amerika is trilógiává bővül, hiszen az Üvegtigrisek mellett az új évezred legsikeresebb magyar vígjátékai között tartották számon, hovatovább a legszínvonalasabbak között is. Miután Herendi Gábor idén nagyot ment a Kincsemmel, érthető, hogy végre befejezhette a három fivér történetét, pláne annak fényében, hogy azóta a legfiatalabbat alakító Hujber Feri már Kanadában tengeti a mindennapjait. Arról nem is beszélve, hogy az első rész is már 15 éve volt, a szereplőik se lesznek fiatalabbak, éppen ezért a búcsút ezektől a figuráktól igazi sztárparádéval sikerül megünnepelni.

Hirdetés

Feltéve, ha a színvonallal nem lesz gond, de az első két rész bizakodásra ad okot, ahogy Herendi személye is, aki Antal Nimród mellett a honi filmrendezők közül a legjobban érti a tömegfilmek nyelvezetét. Erre pedig a Valami Amerika 3 legújabb előzetese is a bizonyíték, amelyben a három testvér Tamás (Pindroch Csaba), Ákos (Szabó Győző) és András (Hujber Feri) minden eddiginél nagyobb bajba kerülnek a szélhámos Alexnek (Szervét Tibor) köszönhetően, amihez még Baláéknak (Csuja Imre) és a rendőrségnek (élükön Scherer Péterrel) is lesz hozzászólni valójuk.

A további visszatérők mellett, mint az elragadó Ónódi Eszter-Oroszlán Szonja-Tompos Kátya trió mellett új arcok is erősítik a brigádot, mint például Pokorni Lia, Stohl András, Nagy Ervin, László Zsolt, Kovács lehel, vagy Ganxsta Zoli erősítik a csapatot, a bemutató pedig mindjárt itt is van, február 15.-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.