Hirdetés

Befutott a Halo sorozat első ízelítője

|

Végre mozgásban is láthatjuk az élőszereplős feldolgozást, és az is kiderült megközelítőleg, hogy mikor érkezik.

Hirdetés

Nagyon régen hallatott magáról az Xbox legnagyobb zászlóshajójának, a Halo-nak a sorozatos feldolgozása, amelyet évek óta szeretnének már tető alá hozni Hollywoodban, de valahogy idáig mindig meghiúsult a népszerű sci-fi játék adaptációja. Tegnap azonban lezajlott az Xbox 20. évfordulós eseménye, amelynek keretén belül végre megkaptuk az első, rövidke kis kedvcsinálót a sorozathoz. Így most már talán kijelenthető, hogy hamarosan kézhez kapjuk a végeredményt.

Hirdetés

Ha pedig hihetünk a beharangozónak, akkor erre már nem is kell olyan sokat várni, hiszen a látottak alapján valamikor 2022-ben (vélhetőleg még az év első felében) debütál a tíz részes évad, amelyben Pablo Schreiber (Amerikai istenek, Narancs az új fekete) ölti magára a legendás karakter, Master Chief páncélját. 

A videojátékból egyébként már 2015-ben is terveztek készíteni egy alkotást Steven Spielberg vezetésével, ám abból végül nem lett semmi. 2018-ban aztán a Showtime csatorna karolta fel a franchise-t, amelynek készítéséből a 343 Industries (a játékot fejlesztő cég) mellett végül Spielberg cége, az Amblin Television is kivette a részét.

Csakhogy ismét akadályba ütközött az egész, hiszen távozott a projekt éléről Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás, Elrabolt világ) időegyeztetési problémákra hivatkozva. Az ő helyére érkezett aztán Otto Bathurst (Black Mirror- és Birmingham bandája-epizódok mellett az új Robin Hoodot is ő szerezte), és kezdődött meg a forgatás 2019 során, részben Budapesten is. Aztán jött a koronavírus, és teljesen felborult az ütemterv, majd a Viacom CBS úgy érzete, hogy saját streamingplatformján szélesebb közönséghez juthat el a történet, így átkerült a sorozat a Paramount+ra, ahol tehát végül bemutatásra kerülnek az epizódok.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.