Hirdetés

Végre mozgásban is látjuk az élőszereplős A kis hableányt

|

Ariel mellett Ficánka is bemutatkozik az első trailerben.

Hirdetés

A D23 Expón, azaz a Disney saját "comic-conján" a várakozásoknak megfelelően rengeteg új projekt került bemutatásra, illetve képek és trailerek is érkeztek olyanokból, amiket már korábban bejelentettek. Utóbbiak egyike a 2023 májusában érkező A kis hableány élőszereplős változata, melyben Halle Bailey fogja alakítani Arielt, a sellőt - amely casting persze sokak számára felháborodást váltott ki, de ez már szinte mindennaposnak számít az utóbbi években.

Hirdetés

A Disney egyelőre túl sokat nem akart elárulni az első videós anyaggal, inkább csak a kíváncsiságunkat próbálta felkelteni a másfélperces mozgó képsorral. És bár egy klasszikus meséről van szó, azért a trailer első 30-40 másodperce képi szempontból akár egy tenger alatt játszódó horrorba is beleillene, ha nem hallanánk a háttérben a Disneyre jellemző lágy muzsikát. Aztán végre Ariel is beköszön, sőt egy snittben még Ficánkát is láthatjuk, igaz egyelőre csak hátulról, majd a végéről Ariel éneklése sem maradhat ki.

Ti milyen reményeket fűztök A kis hableány élőszereplős változatához?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.