Hirdetés

Venom - meggyőző lett a szinkronos trailer

|

Ha ilyen lesz a Venom szinkronos változata, akkor minket már meg is nyert a forgalmazó.

Hirdetés

A minap mutatkozott be a Venom legújabb, brutális trailere, amelyben végre már teljes alakban, sőt akció közben is megcsodálhatjuk a szimbiótát, valamint természetesen a Tom Hardy által alakított Eddie Brockból is többet láthattunk.

Hirdetés

A magyar forgalmazó, az Intercom nem várt sokat az előzetes szinkronos változatával és ahogyan arra számítani lehetett, Tom Hardy megszokott magyar hangja, Király Attila szólaltatja meg a színész új karakterét is (ahogyan tette azt a Dunkirk, a Mad Max: A harag útja és A visszatérő esetében is), sőt ha nem téved a fülünk, akkor Venomot is ő tolmácsolja eltorzított hangon. Szerintünk telitalálat lett ez a verzió, annak pedig külön örülünk, hogy a szövegen sem finomítottak. Hallgassátok meg ti is: 

A Venom október 4-én kerül a hazai mozikba Ruben Fleischer (Zombieland) rendezésében. Mi a véleményetek a szinkronos trailerről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.