Hirdetés

Véres Jumanjit ígér a Choose or Die előzetese

|

Felelsz vagy... meghalsz?

Hirdetés

Újabb horrorral fog támadni a Netflix április 15-én, ám a Choose or Die trailere alapján bizakodhatunk, hogy ez hangulatában és izgalmában is jobban fog elsülni, mint amilyen például A texasi láncfűrészes mészárlás reboot/szellemi örökös/folytatás volt. Toby Meakins filmjében ugyanis a klasszikus kalandfilm, a Jumanji alapkoncepcióját ötvözték horrorelemekkel.  

Hirdetés

Iola Evans (A visszatérők) és Asa Butterfield (Végjáték) egy retro videojátékra lelnek, melynek 100 ezer dollár feletti nyereményét még a mai napig nem nyerte meg senki. A két óvatlan fiatal belekezd a játékba, mit sem sejtve arról, hogy súlyos következményei lesznek a döntéseiknek. A Jumanjihoz hasonlóan a játék képes lesz magát a valóságot is befolyásolni, és a trailer alapján gore jelenetekből sem lesz hiány - persze kérdés, hogy azokból végül mennyit mutatnak a végső vágásban.

Nektek, hogy tetszik a Choose or Die előzetese?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.