Hirdetés

Veszélyben a Galaktikus Birodalom az Alapítvány-sorozat legújabb előzetesében

|

Már nincs messze a premier.

Hirdetés

Már nincs messze Isaac Asimov és a tudományos fantasztikum egyik megkerülhetetlen alkotásának, az Alapítványnak az első feldolgozása, mely az Apple gondozásában valósulhatott meg egy 10 részes széria keretein belül, és amihez most a stúdió közzétett egy vadonatúj, minden eddiginél hosszabb és tartalmasabb előzetest.

Hirdetés

A történet a távoli jövőbe repít el minket, amikor is az évezredek óta hatalmon lévő Galaktikus Birodalom a bukás szélére sodródott, Hari Seldon (a sorozatban Jared Harris) pszichohistorikus szerint ugyanis - aki képes a jövőt matematikai alapon megjósolni - 500 éven belül pusztulás vár a jelenleg ismert civilizációra, amit 30.000 évnyi barbarizmus követ. Seldonnak azonban van egy terve, melynek segítségével a civilizáció nem süllyed le a barbárok szintjére és a 30.000 év káoszt képes lenne lerövidíteni 1000-re.

Főszerepben feltűnik Jared Harris mint Dr. Hari Seldon; Lee Pace mint Day testvér; Lou Llobell mint Gaal Dornick; Leah Harvey mint Salvor Hardin; Laura Birn mint Demerzel; Terrence Mann mint Dusk testvér; Cassian Bilton mint Dawn testvér és Alfred Enoch mint Raych. A premier szeptember 24-én esedékes az Apple TV+ kínálatában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.