Hirdetés

Videó mesél róla, hogy mennyire lesz játékhű a Resident Evil: Welcome to Raccoon City

|

Az alkotók állják a szavukat.

Hirdetés

Hosszú várakozás után október elején a rajongók végre kézhez kapták az új Resident Evil (idehaza A kaptár) mozi, a Welcome to Raccoon City alcímre keresztelt reboot első előzetesét, amelyben megbizonyosodhattunk róla, hogy bár a CGI egyelőre még silányul néz ki, de a készítők korábbi nyilatkozatai igaznak bizonyultak, mely szerint visszatérnek a gyökerekhez, és egy sokkal horrorisztikusabb alkotást kapunk idén év végén.

Hirdetés

Ráadásul Johannes Roberts író-rendező elmondása alapján olyan adaptációt ígér a rajongóknak, amely hű marad forrásanyagához, ezt pedig egy vadonatúj promóciós videóban tekinthetjük meg, amelyben a film és a játék egyes jeleneteit rakták egymás mellé, a helyszíntől kezdve a karaktereken át a díszlettervekig, a hasonlóság pedig valóban lenyűgöző.

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City december 2-án érkezik a hazai mozikba, míg Amerikában egy héttel korábban, november 24-én, főszerepben pedig feltűnik Kaya Scodelario (Claire Redfield), Robbie Amell (Chris Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), valamint Avan Jogia (Leon S. Kennedy).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.