Hirdetés

Videó mutatja, ahogy Vecnát életre keltik a Stranger Things kulisszái mögött

|

Hatórányi sminkelés 30 másodpercbe sűrítve.

Hirdetés

Július elején megkapjuk a várhatóan méltó befejezést a Stranger Things negyedik évadához a már rövid előzetessel is rendelkező utolsó két rész révén, ám az eddigiek alapján nyugodtan kijelenthető, hogy az új főgonosz, Vecna egy igazán félelmetes karakter lett, akitől nemcsak a történet hősei ijedhetnek meg.

Hirdetés

Azt Finn Wolfhardnak köszönhetően megtudhattuk, hogy hatórányi munkájába telt a sminkeseknek és kellékeseknek, hogy elkészítsék Vecna designját, a hivatalos Twitter fiók pedig most megosztott egy harminc másodpercbe sűrített videót, hogy mégis hogyan nézett ki ez a folyamat. Figyelem: SPOILER-es videó, úgyhogy aki nem akarja lelőni magának az évad egyik nagy fordulatát, inkább ne nézze meg.

Ti hogyan bírtátok volna ki ezt a maratonhosszúságú felkészülést?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.